Wij koppelen jouw bedrijf aan duurzame  publishers

Start met adverteren

Wij zijn het grootste duurzame affiliate netwerk van de Benelux.

Hoe werkt affiliate marketing voor jouw bedrijf?

Bij affiliate marketing werk je als adverteerder samen met Your Brand Advocates en onze publishers. Jij levert promotiemateriaal aan (bijvoorbeeld in de vorm van banners, product samples en links).
Wij koppelen jouw bedrijf aan de perfecte duurzame publisher met genoeg views om jouw conversies te boosten. Al onze publishers hebben een minimum aantal unieke views per maand van 3100, dit kan wel oplopen tot 3.000.000!

Onze publishers gebruiken het aangeleverde materiaal, of creëren hun eigen content om jouw merk te promoten onder de doelgroep. De publisher ontvangt hiervoor een commissie als er een transactie plaatsvindt (meestal van enkele procenten), of een vast bedrag. Je bepaald zelf de hoogte van het bedrag of de commissie.Your Brand Advocates kan uiteraard adviseren over de meest effectieve structuur. 

Door middel van geoptimaliseerde links door Google Tag Manager, houden wij de doorklikratio van de content bij. Wij delen dit ook met de publisher in kwestie, zodat alle bedragen en procenten voor alle partijen duidelijk en overzichtelijk zijn. Op de achtergrond zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van onze eigen dashboarding software. Zodat je via een persoonlijk account toezicht kan houden op alle transacties.

Wij faciliteren de perfect publisher voor jouw promotiemateriaal. Wij monitoren de samenwerking en zorgen ervoor dat het beste CPC percentage wordt afgesproken.

Waarom adverteren bij Your Brand Advocates?
Wij zijn het grootste duurzame affiliate netwerk van de Benelux

Adverteer op de grootste duurzame blogs en platforms van de Benelux. Al onze publishers hebben een minimum aantal unieke views per maand van 3.100 tot wel 3.000.000! Zodat jij verzekerd bent van een goede conversie

Adverteer direct bij jouw doelgroep

Al onze publishers zijn koplopers op het gebied van duurzame content. Jij bent dus verzekerd dat jouw advertentie bij jouw doelgroep met een interesse in duurzaamheid terecht komt.

Gebaseerd op resultaat

Het doel is dat jij de best mogelijke return of investment krijgt. Wij zijn data-driven en laten niets aan de toeval over. Wij verzorgen inzicht in resultaten per samenwerking.

Service op maat

Geen enkele samenwerking is hetzelfde. Wij kijken op een case-per-case basis naar relevante strategieën en tips & tricks voor jouw bedrijf.

Bereik jouw online marketingdoel met ons affiliate netwerk

Wanneer begin jij?

Hieronder een aantal adverteerders die jou voorgingen...

Ben jij onze volgende duurzame adverteerder?

Neem contact op