Google- en social media ads
Een boost in jouw verkeer en sales

Neem contact op
Onze advertentiemogelijkheden

Binnen Your Brand Advocates bieden wij verschillende advertentiemogelijkheden aan. Hierbij kijken wij naar de relevantie voor uw bedrijf en het generen van een zo breed mogelijk bereik. Hierdoor krijgen uw verkeer en sales een boost!

Google Ads

 Jouw bedrijf op de hoogste positie in Google? Door middel van Google Adwords campagnes, kun je in een korte tijd meer traffic en omzet genereren

Lees meer

Social Media Ads 

Ruim 90% van alle Nederlanders is actief op social media. Dit is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken. Zorg voor een social media presence, en zie jouw conversie ratio stijgen!

Lees meer
Wat is Google Adwords?

Met deze advertentietool is het mogelijk om te adverteren op Google. Hierdoor kan jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen. Dit doe je door op zoekwoorden te 'bieden'. Wanneer jij de veilig gewonnen hebt staat jouw bedrijf bovenaan! Het maakt niet uit hoe goed de website van jouw concurrentie loopt, en hoe hoog de concurrentie ranked in hun SEO (zoekmachine optimalisatie), jouw advertentie zal altijd bovenaan staan!
Tegenwoordig zoeken de meeste mensen bedrijf op via deze zoekmachine voordat ze klant worden.
Het is dus erg belangrijk om op de eerste pagina gevonden te worden. 71% van al het zoekverkeer eindigt op de eerste zoekresultaten pagina. De tweede pagina ontvangt slechts 6% van al het verkeer. Deze drastische daling laat zien hoe belangrijk het is om op de eerste pagina gevonden te worden. Het verkeer naar uw website en conversies zullen stijgen!

Google
Ads
De voordelen van Google Ads

Veel mensen maken dagelijks gebruik van Google. De term 'iets Googlen' is dan ook een begrip geworden. Enkele voorbeelden van het adverteren op Google zijn:

Maak jouw merk zichtbaar: met 167 miljard Google zoekacties per maand zorg jij ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt. Vergelijk het met een bedrijfspand hebben in de drukste winkelstraat. Hoe vaker mensen voorbij lopen, des te gevoeliger ze worden voor marketing!

Bereik jouw doelgroep: jouw klanten zijn actief op zoek naar de product of dienst die jij levert! Zorg ervoor dat ze op jouw website terecht komen door bovenaan de resultaten te verschijnen.

Vergroot jouw autoriteit in de industrie: bedrijven die op de eerste pagina van Google te zien zijn, worden als betrouwbaar gezien. Google filtert namelijk websites op basis van hun relevantie en kwaliteit van de content. 

Inzicht in de resultaten: Analyseer uw resultaten in de visualisaties die Google Ads genereert, Hierdoor is het direct inzichtelijk wat uw budget heeft opgeleverd!

Social media
 ads
Wat is social media adverteren?

Zorgen dat jouw bedrijf onder de aandacht komt bij de gewenste doelgroep. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van social media kanalen. Tegenwoordig maakt 96% van alle Nederlanders gebruik van deze kanalen. Vermaak, business, alles is mogelijk! Wij zorgen ervoor dat de specifieke doelgroep van jouw bedrijf de juiste advertenties en posts te zien krijgt. Welke posts worden gepromoot? Welke kanalen gaan we inzetten? Dit zijn allemaal vragen waar onze social media specialisten antwoord op geven. Via alle online kanalen weet ons team precies hoe ze de content onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep.
Conversie optimaliseren is het doel. Natuurlijk willen we de sales cijfers laten stijgen. Echter is het behalen van deze conversie een kwestie van detailwerk. Éen woord kan al verschil maken. Onze advertising specialisten bepalen samen met jou de strategie en weten precies welke instellingen ze moeten kiezen. Op deze manier zullen de vooraf opgestelde resultaten behaald worden!

De voordelen van social media adverteren

Benader jouw specifieke doelgroep: via social media kanalen is het mogelijk om de advertenties direct aan jouw specifieke doelgroep te laten zien. Zo zorgen we ervoor dat de beste conversies resultaten uit de advertentie campagnes!

Binnen de advertentiecampagne kun je een specifiek doel instellen: Niet alleen het genereren van conversie, maar bijvoorbeeld ook het creëren van naamsbekendheid. Target juist mensen die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf, om zo nieuwe klanten aan te trekken.

Promoten van bestaande content: Mooi werk mag gezien worden! Gemaakte posts kunnen ook in de spotlight gezet worden 

Inzicht in conversies: krijg direct inzicht in de campagnes door onze maandelijkse updates. Hierin wordt precies duidelijke welke budgetten gespendeerd zijn en wat voor resultaat dit heeft opgeleverd!

Is jouw interesse in een samenwerking gewekt?

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.