Brand Advocacy

Neem contact op
Wat is brand advocacy en waarom wil je dit toepassen?

Het is natuurlijk erg frustrerend als jouw organisatie niet niet vindbaar is tussen alle concurrenten. Het maakt niet uit hoe goed jouw product of dienst is als jij niet opvalt tussen alle andere aanbieders. Zonder een solide merkstrategie is jouw organisatie een goed verborgen geheim in de hoop dat iemand jouw merk zal opmerken.

Met de kracht van het internet en de ontwikkeling van online technologieën veranderd de manier waarop jouw bedrijf een herkenbaar merk wordt.

Steeds meer bedrijven adverteren online. Zij betalen voor een advertentie ruimte op zoekmachines en social media. Deze concurrentiestrijd wordt steeds heviger en daarom duurder, tegelijkertijd speelt een ander fenomeen op; klanten worden steeds minder gevoelig voor advertenties. Ze worden ermee gebombardeerd, dus klikken het zo snel mogelijk weg.

Het is natuurlijk niet zo dat het betaald adverteren helemaal geen effect heeft. Jouw sales ontvangen nog steeds een kleine boost. Echter is het zo dat betaald adverteren pas optimaal ingezet kan worden in samenwerking met brand advocacy. Dat betekend dat we mensen moeten vinden die al van jouw bedrijf houden, het blijven steunen en uw diensten of producten bij nieuwe potentiële klanten promoten. Zo help jij met de groei van jouw merk en verhoog je jouw omzet, zonder dat er buitensporig budget naar betaald adverteren en andere traditionele marketingstrategieën uitgegeven word.

Eén van de redenen om gebruik te maken van brand advocacy is dat mond-tot-mond reclame vertrouwen wekt. Aanbevelingen en informatie van collega's, famillie en vrienden ogen natuurlijker dan harde advertenties, ook online. Onze statistieken laten zien dat 92% van alle online consumenten vanuit aanbeveling uit hun sociale kringen handelen. Jouw potentiële klanten verkiezen organische, menselijke interactie boven promoties door de entiteit achter hun nieuwste aankoop.

Wat wij voor jou gaan doen bij het opzetten van jouw brand advocacy.

We plannen een strategisch consult, waar we met jou een data-driven strategie gaan ontwikkelen, gefocust op het behalen van jouw gewenste resultaat. Wij zorgen ervoor dat de juiste brand advocates geselecteerd en vervolgens begeleid worden in de vorm van feedback en revisies over content die betrekking heeft tot jouw bedrijf, zodat de juiste merkidentiteit uitgedragen wordt.

Vraag een offerte aan
Is jouw interesse in een samenwerking gewekt?